18
Ekim
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

Metro Cash&Cary Mamak açılıyor

METRO Cash&Carry, 1990’dan bu yana ülkemizde faaliyet gösteriyor.

Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de tüccar, esnaf, iş adamı METRO Cash&Carry ile çalışmaktadır. METRO Cash&Carry, profesyonellerin kendileri ve işyerleri için ihtiyaç duydukları her türlü gıda ve gıda dışı ürünü, “fiyat-kalite performans” ilişkisini gözeterek sunmaktadır. Yani, ucuz, taze ve kaliteli onbinlerce ürünü, tek çatı altında, yurt çapında sayısı 11’e yükselmiş METRO Cash&Carry Mağazaları’nda aranılan ürünü kolayca ve ucuz fiyatlarla bulma fırsatı vermektedir.

METRO Cash&Carry Türkiye’nin başarısı, sadece kalite-fiyat avantajından kaynaklanmıyor... Gastronominin son yıllardaki gelişimi ile birlikte sürekli yeni çözümler üreten METRO Cash&Carry, tedarikçinin ve müşterinin yararına çalışmalar yapmaktadır. Özel ihtiyaçları tespit ederek, satışın her sürecinde profesyonel iş ortakları için akılcı fikirler geliştiren firma sadece ticari vergi mükellefi profesyonellere hizmet vermekte,ve müşterilerine ayrıcalıklı alışveriş imkanı sağlamaktadır.

Metro Cash&cary mağazaları zengin ürün çeşitliliğine sahip olup, taze, kaliteli ve hesaplı onbinlerce ürünü tek çatı altında sunmakta Bu sayede müşterilerini kapı kapı dolaşmak zahmetinden kurtarıp zaman tasarrufu sağlamaktadır.
Metro cash&cary Mamak Mağazası Mamaklılara 19 Aralık tarihinden itibaren Ankara’nın 2. Türkiye genelinde ise 11.mağazası olarak ve açılışa özel fiyatlarla Cengizhan Mah.Doğukent cad.Natoyolu kavşağı Mamak adresinde hizmet vermeye başlayacak.

Abdullah Ortaç Mamak KENTHABER
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 15:42:13
Güncelleme :4 Aralık 2008 Perşembe 16:43:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?