18
Ekim
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

MHP seçim bürosu açıldı

29 Mart seçimlerinde MHP’nin Ankara Adayı Mansur Yavaş Mamak MHP Mehtap Mahallesi seçim bürosunun açılışını yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Mamak’ta seçim çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor. Mamak ilçeye bağlı  Mehtap Mahallesinde MHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Bayram Yıldırım’ın organize ettiği seçim bürosunun açılışını MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş yaptı.

AÇILIŞA İLGİ BÜYÜKTÜ

MHP Ankara Büyükşehir Belediyesi adayı Mansur Yavaş, MHP Ankara İl Yönetim Kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Ali Balıkçı, Meclis üyesi A.Adayı Bayram Yıldırım, Meclis üyesi A.Adayı Ali Yaşar, çok sayıda mahalle sakini ve Mamaklıların katılımları ile Mamak Mehtap Mahallesi seçim bürosu açıldı

YAVAŞ: ANKARA BÜYÜK ŞEHİRİ ALACAĞIZ

Mansur Yavaş projeleri ile ilgili birçok konuda halkı aydınlattı. Halkın büyük takdirini toplayan Yavaş “Seçim süreci içinde her ilçedeki Başkan adayı sık sık bir araya gelip istek ve arzularını dinliyorum. Biz MHP olarakAnkara Büyükşehir Belediyesini almaya kararlıyız. Bunun yanı sıra şu anda seçim bölgesinde bulunduğumuz Mamak’ta var. Bu hareketin öncüleri üzerine düşen görevi yaptığı sürece bizim seçim kaygımız olamaz. İnsanımıza kendimizi anlatmaya gerek bile duymuyoruz. Herkes bizi ve yapacaklarımızı çok iyi biliyor. Bize düşen görev onları seçim boyunca görmek ve hasbıhal etmek kalıyor.”dedi.

MHP Büyükşehir belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş Mamak Meclis üyesi aday adayı olan Bayram Yıldırım’a başarılar dileyerek, seçim bürosunda gördüğü yoğun çalışmalarından dolayı Bayram Yıldırımı ve Ali yaşarı kutladı kutlayarak her ilçede bu tür organizeleri görmek istediğini sözlerine ekledi.

Abdullah ORTAÇ- MAMAK, KENTHABER
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 12:25:57
Güncelleme :29 Ocak 2009 Perşembe 12:58:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?