18
Ekim
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

Şahin, temayül yoklamasında önde

AKP'nin, Mamak Belediye Başkan adayını belirlemek için yaptığı temayül yoklamasını halen Mamak Belediye Başkanı olarak görev yapan Gazi Şahin önde tamamladığı öğrenildi.

AKP'nin Mamak'ta yaptığı temayül yoklamasına Gazi Şahin'in yanı sıra Mesut Akgül, Yakup Erikel ,Ahmet Baba,Asri Elbay,Fikre Çıtak,Metin Çınar,Murat Köse isimli adaylar katıldı. Toplam 8 Aday adayının yarıştığı temayül yoklamasını Gazi Şahin önde tamamladı .

Gazi Şahin 6 ocak Tarihinde AK Parti Ankara İl Başkanı Halis Bilge'ye aday olmayacağını bu nedenle de Başbakan Erdoğan ile görüşmek istediğini söyleyen Şahin, TBMM'ye gelerek AKP Grup toplantısı öncesinde bir süre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la bir görüşme gerçekleştirmişti.

Bu görüşmede Halen Belediye Başkanlığını yürüten Gazi Şahin’in Genel Başkanı rahatlatmak için Adaylıktan geri çekildiğine dair dilekçe verdiği yönünde bilgi alınmıştı. Erdoğan’ın iki dönemdir aynı görevi sürdüren Şahin'in ismini yeniden Mamak Belediye Başkanı adayı olarak açıklaması bekleniyor.

Abdullah Ortaç Mamak KENTHABER
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 08:21:00
Güncelleme :8 Ocak 2009 Perşembe 08:36:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hasan Tahsin Hut IP: 78.171.53.xxx Tarih : 9.01.2009 01:03:20

Temayül yoklamasından gazi şahin çıksa bile yaptığı 2 dönemlik görevi boyunca güzel işler yapamamasından dolayı başkanlığa aday gösterilmeyecektir. Gösterilse bile halkın desteğini alma olasılığı çok düşüktür. Onun yerine Başkan Adayı Ahmet Baba genç, dinamik ve vizyon sahibi duruşu ile ak parti tarafından belediye başkanlığına aday gösterilecektir ve halkın desteğinide alarak martta başkanlık koltuğuna oturacaktır.