18
Ekim
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

Şahin: “Gençler spora doyacak”

CHP Mamak Belediye Başkan adayı Veli Gündüz Şahin, yetersiz olan spor alanlarını çoğaltarak gençleri spora doyuracağını söyledi. Veli Gündüz Şahin projeleri arasında yüzme havuzları ile aquaparkında olduğunu açıkladı.

Mamak’ta gençlerin spor yapmasını sağlayacak alanların fazla olmadığını kaydeden Şahin, varolan tesislerin de standart dışı ve yetersiz olduğunu vurguladı ve şunları belirtti: “Mamaklı gençlerin spor yapması için yepyeni, modern tesisler yapacağız. Mevcutları yenileyerek gençlerimizi spora teşvik edeceğiz.”

Kendisinin de sporcu olduğunu anlatan Veli Gündüz Şahin açacağı spor tesisleriyle gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmayı amaçladığını belirterek, “spor herkes için, her yaşta insan için geçerli ve sağlıklı bir etkinlik. Genç-yaşlı her Mamaklının spor yapmasını sağlamak amacıyla spor alanları oluşturacağız. Yaşlılarımızı sağlığa davet ederken gençlerimizi ve çocuklarımızı kötülüklerden uzak tutacağız. Her semtte, her mahallede Mamaklının yararlanabileceği spor alanları oluşturacağız” dedi.

Şahin, Akşemsettin Mahallesi’ndeki spor kompleksini de tekrar gündeme getirerek inşaatına başlanacağını açıkladı ve konuyla ilgili şunları söyledi: “spor kompleksi için Gökçek’e devredilen araziye şimdiye kadar bir çivi çakılmadı. Mamak’a hareket katacak olan bu spor kompleksinin inşaatını Büyükşehir’le yeniden başlatacağız. Kapalı spor salonu, açık spor alanları, voleybol, basketbol, açık futbol sahaları ile bir stadyumun bulunduğu kompleksle birlikte yüzme havuzları ve bir aquapark Mamak’a kazandırılacak.”

CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Şahin, sporu çok seven bir aday olduğunu anlatırken Mamaklı ile birlikte zevkle spor yapacağını, Tuzluçayır Mahallesi Nato Yolu Caddesi boyunca boş olan yol kenarlarını koşu yolu ve yürüyüş alanları olarak düzenleyeceklerini sözlerine ekledi. .

Abdullah Ortaç Mamak KENTHABER
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 14:21:41
Güncelleme :22 Ocak 2009 Perşembe 14:46:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?