18
Ekim
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

Şahin’den genç sporcuya destek

Elmadağ’ın yetiştirdiği ilk milli sporcu olarak, ilçenin gururu olan Ömer Buğra Murat, Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin’i ziyaret etti.

Başkan Şahin, Badminton Genç Milli Takımı’na seçilen sporcuyu, makamında ağırladı. Başkan Şahin, İstanbul’da yapılacak Avrupa Gençler Badminton Şampiyonası’nda Elmadağ’ı ve ülkemizi temsil edecek Murat’a başarılar diledi.

Maddi-Manevi Yanındayız


Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, Badminton Genç Milli Takımı’na seçilen Ömer Buğra Murat’ı makamında kabul etti. Elmadağ’ın yetiştirdiği ilk milli sporcu olarak ilçenin gururu olan genç sporcuyla yakından ilgilenen Başkan Şahin, 30 Ocak ve 1 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak Avrupa Gençler Badminton Şampiyonası’nda, Murat’a başarılar diledi. Şahin, Murat’ın şampiyonada derece alması durumunda, ödüllendireceğini söyledi.

Şahin, Maç Teklif Etti

Kurtuluş İlköğretim Okulu’nda eğitim gören Murat’ın maddi ve manevi yanında olacaklarını belirten Başkan Şahin, genç sporcuya maç teklif etti. Kendisi de iyi bir badminton oyuncusu olan Başkan Şahin, Murat’ın kendisini yenmesi halinde laptop sözü verdi. Başkan Şahin, genç sporcuyla, badminton raketleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Marifet İltifata Tabiidir

Badminton’ın ülkemizde yeni tanınan ve sevilen bir spor dalı olduğunu belirten Başkan Şahin, “Marifet iltifata tabiidir. Başarılı sporcuların teşvik edilmesi için ödüllendirilmesi gerek. Mamak Belediyesi olarak, spor kompleksleri yaparak, yeni spor alanları oluşturarak, okullarımıza yeni salonlar kazandırarak, gerekli alt yapıyı temin ediyoruz. Mamak’ta her dalda şampiyonumuz var. Emeklerimizin boşa çıkmaması gururumuzu artırıyor” dedi.

Desteklerimiz Sürecek

Yerel yönetimler olarak spora özendirici faaliyetleri desteklemeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Şahin, “Amacımız sağlıklı bir toplumun yetişmesine katkı sunmak. Çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz” diye konuştu.

Abdullah ORTAÇ- MAMAK, KENTHABER
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 12:22:55
Güncelleme :29 Ocak 2009 Perşembe 13:02:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?