18
Ekim
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

Şahin'in hedefi; şeffaf belediyecilik

Ankara’nın Mamak ilçesinde 29 Mart mahalli seçimlerine katılacak siyasi Parti adaylarının tamamının açıklanması ilçede seçim havasına girilmesine ve yarışın hızlanmasını da beraberinde getirdi.

CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin, basın mensuplarıyla yaptığı sabah kahvaltısında seçim çalışmalarına yönelik bilgi verdi.CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin, seçildiklerinde şeffaf ve katılımcı bir belediyecilik sunacaklarını söyledi.

Şahin, Mamak'ta yapılacak yerel seçimlerde sol partiler arasında birlikteliği sağladıklarını savunarak, şöyle dedi:

"CHP Mamak Belediye Başkan Adayı olarak Mamak'a daha iyi hizmet etmek için aday oldum. Mamak'ı tekrar kazanmak için çalışacağız. Mamak'ta önemli bir birliktelik elde ettik. Geldiğimizde şeffaf ve katılımcı bir belediyecilik sunacağız. Şimdi CHP'nin adayıyım, seçildikten sonra tüm Mamak halkının başkanı olacağım.
İlçemizde 66 mahalle ve 2 beldemiz bulunmakta. 730 bin nüfusumuz 357 bin seçmen sayımız bulunmakta. Burada seçmen sayısındaki artışa dikkati çekmek istiyorum. 2007 seçmen sayısına göre büyük bir artış söz konusu. Bu artışla ilgili olarak ta çalışmalarımızı yürütüyoruz." diyen Veli Gündüz Şahin, basında daha önce yeralan haberi de hatırlatarak ,General Zeki Doğan Mahallesi muhtarlığının bilgisayarının çalındığını ifade ederek, şunları söyledi:

" General Zeki Doğan Mahallesi'nde 2007 seçiminde seçmen sayımız 13 bin iken şuan 20 bin civarında. Muhtarımızın bilgisayarı çalınmış durumda. CHP Mamak İlçe örgütü olarak gerekli çalışmaları başlattık. İlçe başkanımız Bektaş Bektaş ve semt karakolu ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü'ne gerekli başvuruları yaptık. şu ana kadar herhangi bir sonuç çıkmadı."dedi.

Abdullah Ortaç Mamak KENTHABER
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2009 Pazartesi 08:24:53
Güncelleme :20 Ocak 2009 Salı 08:46:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?