18
Ekim
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

Yaz Spor Okulu'nun açılışı yapıldı

Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, Nedim İnal İlköğretim Okulu Yaz Spor Okulu'nun açılışını yaptı.

Açılışta öğrencilerle voleybol oynayan Şahin, "Yaz okulları, yorucu geçen bir öğretim yılının ardından öğrencilerimize hem dinlenme hem de eğlenme imkanı sunuyor. Amacımız sağlıklı bir neslin yetişmesine katkı sağlamak" dedi.

Nedim İnal İlköğretim Okulu Yaz Spor Okulu'nun açılışını yapan Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, öğrencilerin forma ve eşofman ihtiyacını da karşıladı. Başkan Şahin, açılışın ardından okul idarecileri, spor eğitmenleri ve öğrencilerle birlikte voleybol oynadı. Şahin, yorucu bir eğitim yılını geride bırakan öğrencilerin, yaz okulu sayesinde yazı en iyi şekilde geçirme fırsatı bulacaklarını belirtti.

Şahin, yaz okulunda öğrencilerin hem dinlenip eğlendiğini, hem de zamanlarını gelecekleri için faydalı olabilecek bir şekilde değerlendirdiğini söyledi. Mamak Belediyesi tarafından ilk ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik açılan yaz okullarında yüzme, basketbol, güreş, tekvando ve judo dallarında eğitim verildiğini kaydeden Şahin, 8-16 yaş arasındaki öğrenci gruplarının hazırlanan programa göre öğretmenler tarafından çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Öğrencilerin yaz okullarında yeteneklerini keşfetme ve geliştirme fırsatı da yakaladığının altını çizen Şahin, "Amacımız sağlıklı bir toplumun yetişmesine katkı sunmak. Çocuklarımızın tatilde kötü alışkanlık edinmemelerini ve bir takım bilgi ve becerilerini geliştirmelerini sağlamak" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2008 Pazartesi 13:40:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?