18
Ekim
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

Yerel yönetimlerle işbirliği

 
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün ziyaretçi trafiği, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner’le devam etti. Başkan Akgül, esnafla dayanışma içerisinde olacaklarını söyledi.

Esnaflardan Ziyaret

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete, Başkanvekilleri Hüseyin Ar ve Muhittin Köksal ile Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Odası yönetimi katıldı.

Yerel Yönetimlerle İşbirliği

ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner, Ankara’da 120 esnaf odasının bulunduğunu belirterek, yerel yönetimler ile odaların birlikte çalışmasının önemine dikkat çekti. Yiğiner, Mamak’ın kentsel dönüşüm projelerini takdir ettiklerini, Başkan Akgül’ün bunları devam ettireceğine inandıklarını söyledi.

Belediye-Esnaf El Ele

Belediye ve esnafın birbirine destek olmasının önemine dikkat çeken Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ise sorunların ancak bu yolla en kısa zamanda çözülebileceğini belirtti. Başkan Akgül, “Sivil toplum örgütlerinin görüşleri bizim için çok önemli. Esnafa kapımız her zaman açık. Sizlerle her zaman el ele vermeye hazırız” dedi.

İnsan Odaklı Hizmet

Mamak’ın yeni katılan beldelerle birlikte sorunlarının da büyüdüğünü anlatan Akgül, imar ederken, halkın da gönlüne girmenin önemli olduğunu söyledi. Başkan Akgül, yapılacak hizmetlerin insan odaklı olacağını belirterek, “Amacımız başta esnaf ve sanatkarlar olmak üzere tüm Mamaklılar’a en iyi şekilde hizmet etmek” diye konuştu. Başkan Akgül, her zaman esnaf ve sanatkarın yanında olduklarını, diyalogla her sorunun çözüleceğine inandıklarını söyledi.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2009 Perşembe 08:36:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?