18
Ekim
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

FIFA'dan ağır darbe!

Eskişehirspor'dan parasını alamadığı için FIFA'ya başvuran Kris Boyd, davayı kazandı. Eskişehirspor yaklaşık 6 milyon TL tazminat ödeyecek.

Parasını alamadığı için FIFA'ya giden Kris Boyd, Eskişehirspor kulübüne açılan davayı kazandı. Tahkim Eskişehirspor'un itirazını kabul etmedi. Boyd, Es-Es'ten 2 milyon Pound yani faiz ve yasal masraflarla yaklaşık 6 Milyon TL alacak.

DAVAYI KAZANDI

Geçtiğimiz sezon Siyah Kırmızılı takımın başını ağrıtan Kris Boyd, davası sonuçlandı. İskoç futbolcu kulüpten parasını alamadığı için FIFA'nın yolunu tutmuştu. Kulüple alacakları konusunda davalık olan Kris Boyd'un davayı kazandığı öğrenildi. Böylelikle Kris Boyd yasal masraflar ve faizle birlikte yaklaşık 6 trilyon almaya hak kazandı.

TAHKİMDEN RED GELDİ

2012'nin Ekim ayında maaşını alamadığı için FIFA'ya giden Kris Boyd, ülkesinde kendisine verilen sözlerin tutulmadığını söylemiş ve dava açmıştı. Ardından Eskişehirspor konuyu tahkime taşıdı. Ancak itiraz kabul edilmedi. İngilaz ve İskoç gazetelerinin haberine göre Eskişehirspor Kulübü'nün bir hafta içinde yaklaşık 6 Milyon TL'yi futbolcuya ödemesi gerektiği, aksi takdirde kulübe ağır cezaların verileceği ifade edildi.

...
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2013 Perşembe 15:11:41
Güncelleme :26 Nisan 2013 Cuma 15:45:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?