8
Eylül
2024
Pazar
KONYA

Benzincide masaj hizmeti

Son dönemde Türkiye’de vatandaşların büyük ilgi gösterdiği masaj koltukları, şimdi de benzin istasyonlarında akaryakıt almak isteyen müşterilere hizmet vermeye başladı.

Benzin istasyonlarına masaj koltuğu tahsis eden ve 1 YTL’lik madeni paralarla çalışmasını sağlayan bazı firmalar, buldukları bu yöntemle, bu işten önemli ölçüde gelir elde etmeye başladı.

Beyşehir’de benzin istasyonu işleten Mustafa Yaşar, bir firmanın bıraktığı masaj koltuğuna sürücülerin yanı sıra, kent merkezinden gelen müşterilerinin de büyük ilgi gösterdiğini söyledi. Uzun yol yorgunluğunu 5 dakikalık masaj koltuğunda dinlenerek atan sürücülerin, aileleri ile birlikte bu keyiften istifade ettiğini belirten Yaşar, "İstasyonumuzda bulunan masaj koltuğuna bu kadar ilginin olabileceğini düşünmüyorduk. Ama, benzin alan müşteri sayımızın daha da artmaya başladı" dedi.

Yaşar, masaj koltuğundan kendilerinin bir geliri olmadığını, kazancın tamamen benzin istasyonuna tahsis eden firmanın olduğunu belirterek, "Bizim kazancımız ise müşterimizin artması ile birlikte memnuniyeti oluyor" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2005 Salı 17:49:46
Güncelleme :6 Temmuz 2005 Çarşamba 15:16:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?