16
Eylül
2024
Pazertesi
KONYA

Candan'dan KTO'ya 'ilke' sözü

Konya Ticaret Odası (KTO) başkan adayı Veysel Candan, adil ve tasarrufa riayet eden bir anlayışı odaya ilke olarak getireceklerini söyledi. KTO Hizmet Grubu Çalışma Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında konuşan Veysel Candan, yaklaşan seçimler öncesinde odaya birçok yenilik getireceklerini ifade etti.

Göreve geldikleri takdirde ilk icraatlarının, üyelerin sorunlarını halletmek olduğunun altını çizen başkan adayı Candan, "Üyelerimizin borçlarını yeniden yapılandırıp, beyaz bir sayfa açacağız. Ayrıca mevcut aidatlarda asgari yüzde 50 oranında bir indirime gideceğiz. Şu an üye sayımız az, çünkü üyeler odaya aidat ve vergi veren kesim olarak görülüyor. Biz, bunu değiştireceğiz. Üyelerin sorunlarını referanduma götürüp, birbirleri arasında sorunlar için de ombudsmanlık sistemini getireceğiz" dedi.

KTO başkan adayı Candan, Konya’da ihracat seferliği başlatmaya mecbur olduklarını belirterek, şu anki rakamların normalin çok altında olduğunu savundu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2005 Çarşamba 13:20:07
Güncelleme :4 Mart 2005 Cuma 15:20:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KEMAL PARMAKSIZ IP: 212.156.206.xxx Tarih : 19.03.2005 00:34:40
sizden ricam bu üzlmezmidir nedir bu musallat adamı başımızdan atında nasıl olursa olsun bundan iyi olur çünki bizim kitabımızda sağgösterip sol vurmak yok nedir kendi yandaşlarını göreve alacaksın memur yapacaksın fakat üniversite mezunu 100 binlerce genç sokakta gezecek bu şerefsizliktir. ve bu üzülmez üzülmeden bunları hep yapıyor kto çalışanlara bakın çoğu yandaşı veya dolaylı yoldan tanıdığıdır. garibanların hakkını onlara veriyor HESAP GÜNÜ hiç aklına gelmiyor işe gireninde işi vereninde.