8
Eylül
2024
Pazar
KONYA

'El Saka' coşkusu

Konyaspor, Mısırlı Ahmet Abdel Zaher El Saka’yı 2 seneliğine renklerine bağladı. Vestel Manisa ile dün yaptığı görüşme sonucunda bir anlaşma sağlayamayan 31 yaşındaki defans oyuncusu El Saka, Konyaspor Kulüp binasında gerçekleşen imza törenine bir taraftarın omuzunda geldi.

Mısır’lı oyuncu burada, kendisini 2 seneliğine yeşil-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı. Törende konuşan Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, El Saka ile birlikte transfere başladıklarını belirterek, "Güçlü bir Konyaspor oluşturmak için çaba gösteriyoruz. 2 senelik bir sözleşme imzaladık. İki tarafa da hayırlı olsun. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Konyaspor’un yeni transferi El Saka ise Konya’ya geldiği için son derece mutlu olduğunu söyleyerek, "Konyaspor’u tercih etmemin birinci nedeni çoşkulu bir taraftarı olması. İkincisi, yönetimin bana gösterdiği ilgi, üçüncüsü ise arkadaşlarımın burada oynaması. Maddi olarak daha iyi teklifler olmasına rağmen burayı tercih ettim. Aykut Kocaman, iyi bir teknik direktör. Onunlu çalışmak bana gurur verecek. İnşallah başarılı olacağız" şeklinde konuştu.

Tecrübeli oyuncu daha sonra Konyaspor bayrağı ile basın mensuplarına poz verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2005 Cumartesi 17:33:31
Güncelleme :8 Haziran 2005 Çarşamba 17:10:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?