8
Eylül
2024
Pazar
KONYA

Kendisine 'şişko' diyen kayınbiraderini öldürdü

Konya’da aynı yerde çalışan enişte ile kayın arasında bulaşık yıkama meselesi yüzünden çıkan tartışmada; enişte, kendisine şişko diyen kayınbiraderini kalbine sapladığı ekmek bıçağıyla öldürdü.

İddiaya göre, Konya Şeker Fabrikası yemekhanesinde bulaşıkçı olarak çalışan Abdullah Soylu (28), aynı yerde iki yıldır birlikte çalıştığı kayınbiraderi Mustafa Kaysın (24) ile bulaşık yıkama sırası yüzünden tartıştı.

Kayınbiraderine, "Bulaşıkları sürekli ben yıkıyorum, bugün de sen yıka" diyen Abdullah Soylu’ya kayınbiraderi Mustafa Kaysın, "Seni işe ben aldırdım, hiçbir şeye itiraz etmemen gerekirken sürekli şikayet ediyorsun. Ben olmasam aç kalacaktın" dedi.

Bunun üzerine tartışan akrabalar, iş çıkışı saat 22.00 sıralarında Abdullah Soylu’nun eşi Azize (27) ve iki çocuğuyla birlikte kaldıkları Beyhekim Mahallesi Şan Sokak Hilal Apartmanı 2. kattaki eve geldiler. Tartışma, Abdullah Soylu’nun eşi ve iki çocuğunun önünde devam etti. Abdullah Soylu,kendisine ’şişko’ diyerek dalga geçtiği iddia edilen ve evden ayrılmak istediğini söyleyen Mustafa Kaysın’ı, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla ailesinin gözleri önünde saldırdı. Bıçağı, Mustafa Kaysın’ın kalbine saplayan Soylu, daha sonra ambulans çağırarak yardım istedi. Mustafa Kaysın’ın hayatını kaybettiği anlaşılırken, Soylu, evinde cinayet masası ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Mustafa Kaysın’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. Enişte Abdullah Soylu’nun polise verdiği ilk ifadesinde, "Sürekli benimle dalga geçiyordu" dediği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2005 Salı 12:46:10
Güncelleme :19 Mayıs 2005 Perşembe 12:18:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?