16
Eylül
2024
Pazertesi
KONYA

KSO'da sıradışı seçim

Konya Sanayi Odası’nda (KSO) organ seçimleri yapıldı. Bera Otel’deki oy kullanma işlemine sanayiciler katıldı. Eski Başkan Ahmet Şekeroğlu’nun Meclis Başkanı Adayı olduğu seçimlerde 21 meslek komitesi için oy kullanıldı.

Toplam bin 152 üyenin oy kullandığı örnek bir tablo ile girilen seçimlere, tek liste ile giren Tahir Büyükhelvacıgil’i seçimlerin ardından Konya Valisi Ahmet Kayhan, Ak Parti Milletvekilleri, oda ve borsa başkanları tebrik ettiler. Seçimlerin ardından konuşan Tahir Büyükhelvacıgil, seçimlerin Türkiye’ye örnek bir seçim olduğunu belirterek, "Bundan sonra daha güzel şeyler olacağını ümit ediyorum. Konya ve Türkiye için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Oy veren tüm sanayicilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Eski Başkan Ahmet Şekeroğlu ise bu seçimin uzun süredir yaptıkları çalışmaların bir eseri olduğunu dile getirerek, "Bu kadar dostane ve güzel bir ortamda seçim yapmak herkese nasip olmaz. Bu seçim bizi çok duygulandırdı. Tüm sanayicilerimize örnek bir seçim sergiledikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2005 Cumartesi 19:28:15
Güncelleme :5 Mart 2005 Cumartesi 19:30:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?