16
Eylül
2024
Pazertesi
KONYA

Zeybek'ten şaibe iddiası

Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Odası Başkan Adayı Ali Zeybek, geçtiğimiz hafta sonu yapılan olağanüstü genel kurul’da hiç bir esnafın içine sindiremediği olaylar yaşandığını iddia etti.

Mevlana Bera Otel’de düzenlediği basın toplantısında Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nın aldığı mahkeme kararıyla yapılan olağanüstü genel kurulu değerlendiren Başkan Adayı Ali Zeybek, kendisine destek veren minibüsçü esnafının baskı altına alınarak yıldırılmak istendiğini öne sürdü. Gerçek minibüsçü esnafının salona alınmadığını ve yıllar önce mesleği bırakan insanların oy verme işlemlerinde aktif rol oynadığını savunan Zeybek, çekilen görüntüler eşliğinde tespit ettikleri bazı kişilerin kendi meslekleriyle ilgisi olmadığını söyledi. Zeybek şöyle devam etti:

"Olağanüstü genel kurul gösterdi ki, başkan 3 ay daha orada oturacaktır. Temmuz, Ağustos yada Eylül aylarında yapılması planlanan olağan genel kurulda ortaya gelecek sandıkla, minibüsçü ve servisçi esnafımız gereken cevabı verecektir. Olağanüstü genel kurulun galibi ezilmiş, hor görülmüş, sesine kulak tıkanmış, kaldırdığı eller görmezden gelinmiş esnafımızdır. Esnafımız çok değil üç dört ay sonra hür iradesiyle gideceği sandıkta emaneti ehline teslim edecektir."

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2005 Pazar 15:51:57
Güncelleme :29 Mart 2005 Salı 12:03:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?