16
Eylül
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Karısını boğarak öldüren koca cezaevide

Konya'da geçtiğimiz günlerde karısını boğarak öldürülen, daha sonra da kendisini bıçakla yaralayan Özbekistan uyruklu alkol bağımlısı şahıs, hastanede tedavisinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

14 Aralık 2005 gecesi uykusu kaçan Mehmet D., alkol tedavisi yüzünden tartıştığı eşi Kadriye D.'yi yatakta boğarak öldürmüştü. Daha sonra Mehmet D. kendini de öldürmek için karnından bıçaklamış ve hastaneye gitmişti. 9 gün Konya Numune Hastanesi'nde tedavisi yapılan Mehmet D., taburcu olmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 14 Aralık 2005 gece saat 01.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Kılıçaslan Mahallesi Manzur Sokak Kızılkaya Apartmanı 44 No'lu evde meydana gelmiş, yatarken uykusu kaçan Mehmet D. tedavi olma konusunda tartıştığı eşi Kadriye D.'yi yatakta boğarak öldürmüştü.

Evde bulunan 8 yaşındaki kızının odaya girmesiyle, eşini öldürdüğü için pişmanlık duyan Mehmet D., mutfaktan aldığı ekmek bıçağını karnının çeşitli saplayarak intihar etmek istemiş, bıçağı evinin penceresinden dışarıya atarak kendisinin çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırılmasının ardından, polise kendi kendini bıçakladığını söylemişti. Bunun üzerine suç aleti bıçağı almaya giden polisler cinayeti ortaya çıkartmıştı.

.
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2005 Cumartesi 12:55:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?