16
Eylül
2024
Pazertesi
SAĞLIK

Numune'de kalite yükseliyor

Konya Numune Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Rıza Sarıbabıçcı, hastanenin kaliteli hizmet vermesi için çalışmaların sürdüğünü belirterek, göz polikliniğinde randevulu sisteme geçtiklerini, önümüzdeki günlerde diğer servislerin de bu sisteme geçeceğini söyledi.

Her gün yüzlerce hastanın geldiği hastanede uzun kuyruklar ve kalabalık oluşması nedeniyle kaliteli hizmet vermenin zorlaştığının altını çizen Sarıbabıçcı, "Randevulu sistemi hayata geçirerek, personelimizi daha aktif hale getirmek ve gelen hastalarımızı bekletmemek istiyoruz. Şu anda ilk olarak göz polikliniğinde randevulu sisteme geçtik. Göz muayenesi olacak hastalarımız bize belirlediğimiz randevu telefonlarından ulaşıyor ve gün alıyor. Bunun yanı sıra hangi göz doktorunda muayene olmak istiyorsa onu da belirleyebiliyor" dedi.

Yeni uygulamaya başladıkları sistemin başarılı olmasını beklediklerini ifade eden Sarıbabıçcı, "Göz polikliniğimizden sonra sırayla diğer servislerimizde de randevu sistemini koyacağız. Yoğunluğun önüne geçerek hastalarımıza kaliteli ve iyi bir hizmet vereceğiz. Yalnız bu sistemi uygulamak da çok zor. Bunun için elimizde yeterli kadro bulunmuyor. Bunları çözdüğümüz zaman hastamız da, doktorumuz da rahat edecekler" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2005 Pazartesi 12:11:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?