16
Eylül
2024
Pazertesi
SİYASET

Kazan'dan hükümete eleştiri

Saadet Parti'li Şevket Kazan, Milli Görüş Tanıtım Haftası dolayısıyla geldiği Konya'da düzenlenen toplantıda hükümeti eleştirdi.

Milli Görüş Tanıtım Haftası çerçevesinde Fuar Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Adalet eski Bakanı Şevket Kazan, SP Konya İl Başkanı Zülfikar Gazi, Konya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Özkafa, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda, SP Konya İl Başkanı Zülfikar Gazi'nin açılış konuşmasının ardından sinevizyon gösterimi eşliğinde Milli Görüş'ün tanıtımı izlendi. Daha sonra konuşan Şevket Kazan, "Türkiye'nin yüzde 90'ının neşe içinde olduğunu sanırsınız ama Türkiye'nin gerçeklerine baktığımız zaman, sevindirici değil, büyük bir üzüntüyle, kederle yad edici günler geçirdiğini hatırlatmak isterim" dedi.

Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne üye olmak üzere müzakerelere başlama konusunda birlikten onay aldığını belirten Kazan, "Yani Türkiye AB ülkelerinden biri olacak. Türkiye Allah'ın izniyle AB ülkesi olmayacak, çünkü Saadet Partisi var. AB coğrafyasını Hıristiyan ülkeleri olan Almanya, İngiltere, Fransa gibi büyük devletler yönetiyor. Şehit kanıyla sulanmış Osmanlı Devleti'nin son toprağı olan Türkiye de AB'ye girmesiyle birlikte Hıristiyan devletler tarafından yönetilecek, biz burada idare edilen konumdayız" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2005 Pazar 12:39:54
Güncelleme :11 Ekim 2005 Salı 18:08:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?