16
Eylül
2024
Pazertesi
SPOR

Konya deplasman fobisinden kurtulacak

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 16. haftasında deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

M.Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Aykut Kocaman nezaretinde yapılan antrenmana izinli olan Ozan Özkan katılmazken, geniş tabanlı milli takım kampından dönen Volkan Çekiç takımla birlikte çalışmalara katıldı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 pas çalışmasıyla sona erdi. Antrenmanda futbolcuların hayli neşeli oldukları ve birbirleriyle şakalaştıkları dikkat çekti. Antrenmanı yönetim kurulu üyeleri Arif Çelik ve Mehmek Bezirci de izledi.

Teknik Direktör Aykut Kocaman, ligin yeni takımlarından Sivasspor'un gösterdiği performansla süpriz yapan takımlardan biri olduğunu, ancak son haftalarda başlangıcın ötesinde gözüktüğünü söyledi. Deplasmanda galibiyet alamadıklarını ve deplasman fobisine Sivasspor galibiyetiyle son vermek istediklerini belirten Kocaman, "Oynadığımız 7 maçta 4 beraberlik, 3 mağlubiyet aldık. Deplasmanda en az 4 galibiyet almamız gerekirdi, ama bunu yapamadık. Bizim için içerideki ve dışarıdaki maçlar arasında bir ayrım yok. Deplasman fobisi olarak adlandırılan bu gidişi sonlandırmamız lazım. Bunu Sivassporla ya da bir başka takımla yapacağız. Başarılı olup olamayacağımız maçta belli olacak" dedi.

Geniş tabanlı milli takım kampından dönen Volkan Çekiç ise her genç futbolcunun hayali olan milli formayı giymek istediğini belirtti. Milli formayı giymek için elinden geleni yapacağını ifade eden Volkan Çekiç, deplasmanda alacakları Sivasspor galibiyetiyle yollarına devam edeceklerini kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2005 Perşembe 17:30:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?