16
Eylül
2024
Pazertesi
SPOR

Konya tahkime gidiyor

Konyaspor yönetimi, Turkcell Süper Ligi'nin 16. haftasında deplasmanda Sivasspor ile oynadığı maçın ardından yaşanan olaylar nedeniyle yeşil-beyazlı kulübe verilen saha kapatma cezası için Tahkim Kurulu'na başvuracak.

Sivasspor-Konyaspor maçının ardından çıkan olaylar ve Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal'ın açıklamalarının ardından Profosyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından her iki takıma da verilen bir maç saha kapatma cezası için Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'na gideceklerini ifade eden 2. Başkan Arif Çelik, "Böyle birşey var mı? Misafir takım böyle cezalandırılır mı? Federasyon böyle bir hatayı nasıl yapabilir?

Daha önce eşine rastlanmamış bir şey. Türkiye Futbol Federasyonu, artık güvenilirliğini kaybetmiştir. Hukukçularımız gerekli girişimlere başladılar. Karşı savunma ile ilgili yapılabilecek herşeyi yapacağız. Futbol Federasyonu, Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal'ın açıklamalarına seyirci kalmıştır. Bir yöneticinin bu şekilde açıklama yapması dernekler kanununa aykırıdır. Konyaspor, bu işin peşini bırakmayacak" dedi.

.
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2005 Perşembe 13:51:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?