16
Eylül
2024
Pazertesi
SPOR

Konya'da tatil bitti

Konyaspor, son olarak Samsunspor ile oynadığı Fortis Türkiye Kupası maçının ardından girdiği tatile bugün son verdi.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Spor Tesisleri'nde 6 günün ardından biraraya gelen yeşil-beyazlı futbolcular, Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde ilk antrenmanını yaptı. Tatilde yeterince dinlenen futbolcuların antrenmanda sergiledikleri yüksek form grafiği dikkat çekti. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan idman, ısınma hareketleri ile devam etti.

Daha sonra futbolcular saha etrafında yaklaşık 20 tur koştu. Antrenmana önceki gün evlenen Murat Hacıoğlu'nun yanısıra izinli olan Ahmed Belal, El Saka, Yasin, Erhan Albayrak, Mustafa Er, Eray Er katılmadı. 7 oyuncudan yoksun yapılan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kadrolarını koruyarak bir savunma, bir de orta saha oyuncusu alacaklarını ifade ederek, "Çok fazla isim var. Özellikle transfer çalışmalarıyla ilgili basında çok sayıda haber çıkıyor. Bu isimleri imza attırmadan dillendirmemek gerekiyor. Transfer çalışmaları sürer, imza aşamasına geldiği zaman isim verilir. Sezon başındaki oyuncu planlaması böyle değildi. Özellikle Levent ve Batista'nın sakatlanmaları bizi büyük sıkıntıya soktu. Aksine forvette oyuncu birikmesi oldu. Bu mevkide görev yapabilecek 6-7 tane oyuncu sayabilirim. Son maçlarımız şunu göterdi ki, pozisyon üretmekte, pozisyona girmekte sıkıntı var. Ama tabi ki büyük sıkıntı yok. Oyunu geriden kuracak, oyunun ağırlığını taşıyacak, oyunu rakip sahaya yığacak orta saha oyuncusu ve defans oyuncusuna ihtiyacımız var. Bu söylediklerimi yapabilirsek forvet oyuncularımızın gücünün ortaya çıkacağını düşünüyorum" dedi.

Tecrübeli oyuncu Ceyhun Eriş ise futbolda profesyonel olarak 11.senesini geride bıraktığını hatırlatarak, "İlk defa bu sene üst üste kartlar gördüm. Bir dönem ara vermiştim. Sakatlık nedeniyle yaklaşık 2 senelik bir ara olmuştu. Belki onun vermiş olduğu hırstan olmuştur. Uzun süredir ilk defa düzenli olarak oynamaya başladım. Ayrıca agresif ve hırslı bir yapıya sahibim. Ama 2. yarı biraz daha dikkat edeceğiz. Çünkü hem kendi açımdan, hem takım açısından zararı oluyor. Bunu göz önünde tutarak 2. yarı daha iyi olacağız" şeklinde konuştu.

Ceyhun basında yer alan transfer haberleri için ise "Yöneticiler kendi aralarında konuşuyorlar. Ben kendi yöneticilerime ve hocama da söyledim. Konya'dan memnunum. Açıkçası gitmek istemiyorum. Sezon sonuna kadar mukavelem var. Burada yapacağımız çok iş var. En azından 6 ayımız var. Bunu değerlendirmek istiyorum. Onun için şuan transfer için söylenecek çok birşey yok" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2005 Çarşamba 17:22:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?