16
Eylül
2024
Pazertesi
SPOR

Konyaspor 3 puan bekliyor

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 13. haftasında kendi sahasında oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Tatlıcak M.Tevfik Lav Spor Tesisleri'nde Teknik Direktör Aykut Kocaman nezaretinde yapılan ve yaklaşık 2 saat süren antrenmanda yeşil-beyazlı futbolcular, ısınma hareketleri ve istasyon çalışması yaptı. Antrenmana izinli olan Ceyhun ve El Saka katılmazken, istasyon çalışması sırasında sağ arka adalesinde çekme olan Murat Hacıoğlu, teknik heyeti korkuttu. Hacıoğlu, tedavisinin ardından çalışmaya geri döndü. Antrenmanda kaleciler Özden, Haluk ve Vasilj, kaleci antrenörü Kazım Konak eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.

Yeşil-beyazlı futbolcu Mustafa Er, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Ankaragücü maçının önemli bir karşılaşma olduğunu ve kazanacaklarını söyleyerek, "Geçen hafta Samsunspor maçında yakaladığımız çıkışı devam ettirmek istiyoruz. Kendi saha ve seyircimizin önünde oynayacağız. Zor olacak ama 3 puandan başka düşüncemiz yok. Bunu da başaracağız. Benim oynayıp oynamamam önemli değil. Önemli olan takımın başarısı. Hocamız görev verirse sahaya çıkıp elimden geleni yaparım" dedi.

Ankaragücü karşılaşmasına büyük önem verdiklerini ifade eden Mustafa Er, "Samsunspor maçının ardından yeterince izin kullandık. Yoğun bir çalışma programımız var. İçeride oynayacağımız bütün maçları kazanmak istiyoruz. Bunlardan birisi de Ankaragücü maçı. Bu maçta 12. adama çok ihtiyacımız var. İnşallah stada gelip, Beşiktaş ve Samsunspor maçındaki gibi bizi desteklerler" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2005 Çarşamba 10:53:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?