16
Eylül
2024
Pazertesi
SPOR

Konyaspor'da yüzler gülüyor

Türkcell Süper Ligi 15. Haftasında Gaziantepsporu 3-2 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdıran Konyaspor'da yüzler gülüyor. Teknik direktör Aykut Kocaman Gaziantepspor karşısında belki sezonun en rahat maçlarından birisini oynadıklarını ifade etti.

Teknik adam, "Son 5 dakikaya kadar öyleydi. Çok fazla baskı yapmadan hemen öne geçmeyi başardık.Son dakikalar kabus gibiydi. 3-2'lik skorla 3 puan almak bizim için son derece sevindirici. Geçen haftaki maçı telafi ettik. Son 5 dakikaya kadar Gaziantepspor'a poziyon vermedik ve 3 puanı kazandık" diye konuştu.

Aykut Kocaman, Konyaspor'un attığı ilk gol için de, "Golü çok farklı şekillerden bulacağımızı bekliyorduk. Bu şekilde olmasını beklemiyorduk. Gaziantepspor'un direnci düşüktü. Biz, kendi sahamızda, Gaziantepspor ise deplasmanda kazanan bir takım. Maçın seyrinin bu şekilde gelişeceğini gerçekten tahmin etmiyorduk" ifadelerini kullandı.

Konyasporlu oyuncu Erman Ergin, maçın genelinde iyi oynadıklarını ifade ederek, "Konsantrasyon eksikliğinden dolayı 2 gol yedik. Gerçekten başımıza büyük iş alacaktık. Futbol böyle. Bir anlık hata çok farklı şekilde sonuçlanabiliyor. Gaziantep de iyi oynadı. Biz, yakaladığımız pozisyonları gole çevirdik" dedi.

Yeşil-beyazlı oyuncu Ceyhun Eriş ise, Gaziantepspor'un çok iyi bir takım olduğunu söyleyerek, "Deplasmanda aldıkları 5 galibiyetleri var. Kontraatak oynayacaklarını tahmin ediyorduk. Skor önemli değil. İstediğimiz 3 puanı aldık. Bunun için mutluyuz.Kalan 2 haftayı iyi değerlendirip ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Güzel maç oldu. En azından gollü ve keyifli bir maç geçti" diye konuştu.

Konyasporlu futbolcu Tayfun Türkmen de, 3 puanın kendilerini sevindirdiğini belirterek, "Ama 3-0'ı yakaladıktan sonra 3-2'ye getirmememiz gerekiyordu. Bu acemilikten veya rehavetten kaynaklanmış olabilir. Sonuçta 3 puanı aldık. Buradan çıkaracağımız dersler var. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2005 Pazar 10:31:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?