8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

"3D Studio Max" kursu sona erdi

Gümüşhane Valiliği, Gümüşhane Üniversitesi (GÜ) ve Gümüşhaneli Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (GÜSİAD) ortaklaşa düzenlediği "3D Studio Max" kursu sona erdi.


Kursun sona ermesi nedeniyle düzenlenen sertifika töreninde konuşan Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, çağdaş enstrümanları iyi bilmek gerektiğini belirterek, "Onları bilmeyen çağdaş oyunları oynayamaz" dedi. Vali Salihoğlu, Çukurova Üniversitesi'nden gelerek Gümüşhane Meslek Yüksek Okulu bilgisayar laboratuarlarında halka açık ve ücretsiz olarak eğitim veren Hamit Arslan'a da teşekkür ederek, "Üniversitemizle, derneğimizle ve valilik olarak birlikte hareket etmek Gümüşhane'nin yararına bir davranıştır.


Bundan böyle de bu tür etkinliklerle halkımızın üniversitemizde kamu kuruluşları ile birlikte hareket etmesi Gümüşhane için çok faydalı, yararlı sonuçlar doğurur. Bundan sonrada bu tür çalışmaların sürmesini diliyorum" diye konuştu.
GÜ Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın ise, ev sahipliğini yaptıkları kursun çok yararlı olduğunu belirterek, sertifika almaya hak kazanan kursiyerleri tebrik etti.


Yapılan konuşmaların ardından kursu başarı ile tamamlayan 53 kursiyere sertifikaları protokol üyeleri tarafından verildi. Sertifika töreni sırasında kurs öğretmeni Hamit Arslan'a kursiyerler tarafından çeşitli hediyelerde verildi.


Sertifika törenine Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, kamu kurum müdürleri ve kursiyerler katıldı.

İha
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2009 Çarşamba 09:19:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?