8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

3.5 yıl sonra levyesine kavuştu!

Gümüşhane'de 2005 yılında çıkan bir kavgada suç aleti olarak kullanılan 60 santimetre uzunluğundaki levyeye 3.5 yıl adliyede el konuldu.

Gümüşhane Devlet Hastanesi yanında 11 yıldır oto lastik dükkanı işleten Tamer Murat Özkök (38), 2005 yılı Ağustos ayında dükkanının önünde çalışırken, o bölgede çıkan bir kavgada zanlılardan birisinin levyeyi alarak polis memurunun kafasına vurduğunu ve levyeye o gün adli mercilerce suç aleti olarak el konulduğunu söyledi.

Levyeyi geri almak için geçen 3.5 yıl boyunca sürekli sözlü olarak talepte bulunduğunu belirten Özkök, "Geçtiğimiz aylarda adliyede çalışan bir arkadaş beni arayarak levyemi teslim edeceklerini söyledi. Ben de adliyeye giderek, 4-5 çuval içerisine geçirilmiş ve mühürlenmiş bir vaziyette levyemi geri aldım" dedi.
Özkök, levyeyle üzerindeki mührü sökmeyerek o şekilde çalışıyor.

Olayı garipsediği için levyenin üzerindeki mührü sökmediğini ifade eden Özkök, levyenin kendine lazım olduğunu, ticari hayatının bir hatırası olarak mühürlü kağıdı sökmeyeceğini ve torunlarına da bu konuda izahta bulunacağını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2009 Pazar 11:28:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?