8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

3 trilyonluk kamu yatırımı

 AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, bölgedeki çalışmalarına ve kamu yatırımlarını yerinde incelemeye devam ediyor.

Doç. Dr. Kemalettin AYDIN AK Parti Gümüşhane Milletvekili , İl Genel Meclis Üyesi Naim Ağaç ve D.S.İ. il müdürü Kasım Sarımehmet ile beraber Gümüşhane merkez Harşit ve yan derelerde incelemelerde bulundu.

Aydın yaptığı inceleme esnasında “İlimizde yaklaşık 10 deresağlı sollu yüksek demirli beton gücü ile bağlanıyor” dedi. Vekil Aydın ayrıca ilimiz içerisindeki tüm dere yataklarının üzerinden araba geçebilecek kenarlıklar ile Harşite kadar ineceği belirtti . Aydın açıklamasında yaklaşık 3 trilyonluk projenin para sorununun yaşanmayacağının altını çizerek, çalışmaların bu yıl ve önümüzdeki yıl mevsim şartlarının el verdiği müddetçe müteahhit üretimine paralel olarak yüksek hızla gerçekleştirileceğini ifade etti.

Vekilimiz şehrin çevresel değişimi, sağlıklı ve modern yapısı için bu çalışmanın büyük önem taşıdığını belirti.

Aydın Gümüşhanelilerin layık olduğu, insani yaşamın gerektirdiği yüksek standartlardaki yaşam düzeyi açısından gerekli kamu yatırımlarının memleketimize getirilmesi için çalışmalarına devam edeceğini belirtti ve “Gümüşhaneli her şeyin en iyisine layıktır” dedi.
 

yiğit dastan
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2009 Cuma 23:17:51
Güncelleme :19 Eylül 2009 Cumartesi 09:31:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?