8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

70 kişilik dev kadro

GÜMÜŞHANE ÖZEL İDARE’NİN 70 KİŞİLİK DEV MİNİK FUTBOLCU KADROSU

Gümüşhane Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü yaz futbol okulu antrenman ve müsabakalarına ara vermeden devam ediyor.

Çevre illerin takımları ile hazırlık müsabakaları yapan yaz futbol okulunda 3 kategoride 70 sporcunun bulunduğunu belirten antrenör Turgut Ataman, geçtiğimiz 40 günlük süreç içerisinde 4 hazırlık müsabakası yaptıklarını, Bayburt ve Erzincan takımları ile yaptıkları müsabakaların oldukça zorlu ve renkli geçtiğini söyledi.

İl dışında ki hazırlık müsabakalarına devam edeceklerini belirten Ataman, Özel İdare olarak altyapıya yaptıkları yatırımların devam edeceğini, çalışmaların büyük bir titizlik ve ciddiyetle sürdürüleceğini belirterek, “1998 ve 1999 yaş gruplarımızın yanı sıra 2000-2001-2002 doğumlu sporculardan oluşan gözlem grubunda toplam 70 kişilik kadromuz ile çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Bayburt’ta yaptıkları 1998 grubu müsabakasından 2-0, 1999 grubu müsabakasından ise 2-1 mağlubiyetle ayrılmalarına rağmen, Erzincan’da Erzincan Belediyespor’la yaptıkları karşılaşmadan 1998 grubunun 3-2, 1999 grubunun ise 6-2 galip ayrıldığını belirten Ataman, hazırlık maçlarına büyük önem verdiklerini söyledi. Yaz okuluna gösterilen ilginin, kulüp olarak altyapıya verdikleri önemin bir göstergesi olduğunu ifade eden Ataman, “Bu disiplin ve iyi çalışmalarımızın farkında olup çocuklarına bizim kulübümüzü tercih ettiren velilerimize teşekkür ediyoruz. Şunu iddia ediyoruz, bu çocuklarla 4 yıl sonra Gümüşhane’de büyük başarılar yakalayacağız” diye konuştu.

Ataman, antrenmanlarda sporculara sürekli “büyük düşünmeleri” konusunda telkinde bulunduklarını belirterek, “Sporcularımızın Türkiye çapında başarılı işler çıkarabileceğine inancımız tamdır. Onlara sürekli Gümüşhanedeki başarılarının kendilerine yetmeyeceğini ve Türkiye’de başarı sağlayıp Gümüşhane’nin adını en yükseklere çıkarmaları konusunda telkinlerde bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Gümüşhane’den futbolcu çıkmıyor diyenlere, yetiştirdikleri altyapı sporcuları ile cevap vereceklerine de değinen Ataman, “İki antrenörle birlikte yolumuza devam ediyoruz. Karşımıza çıkan zorlukları birlikte aşarak başarılı bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu süreçte bize sürekli destek olan İl Özel İdaremiz yöneticilerine de teşekkür ediyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2010 Salı 15:29:00
Güncelleme :12 Ağustos 2010 Perşembe 15:30:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?