8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

AKP'li Doğan nabız yokladı

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Prof. Dr. Yahya Doğan, Kelkit ve Köse ilçelerinde gezi ve incelemelerde bulundu.

29 Mart Mahalli İdareler seçimleri öncesi değerlendirmelerde bulunan Doğan, “Kaleyi ne terk ederiz, ne de kaybederiz. Kelkit AK Partinin kalesidir. 29 Mart seçimlerinde Gümüşhane’deki tüm belediyeler AK partinin olacaktır”dedi.

Doğan hafta sonu kurulan halk pazarında vatandaşlarla bira araya gelerek sorunlarını dinledi. AK parti İlçe başkanı Ahmet Güler, Belediye Başkanı Muammer Duran ve partililerle birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunan Doğan, 29 mart yerel seçimleri öncesinde nabız yokladı. Milletvekili Doğan ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, “Halkımızın kararına saygı duyarız. Kelkit AK partinin kalesidir. Kaleyi terk etmeyeceğimiz gibi kaybetmeyi de aklımızdan geçirmiyoruz. AK partinin yaptığı yatırımlar ve bundan sonra yapacakları ortadadır. Kazanan AK parti ve Kelkit olacaktır” dedi.

Kelkit Devlet Hastanesi’nde de incelemelerde bulunan Doğan, “Bu hastaneyi yapanlara ve Kelkit’e kazandıranlara teşekkür ediyorum. Hastanenin eksik olan doktor kadrosu için yapmış olduğumuz girişimler sonucunda doktor açığını biraz olsun kapattık. Söz veriyorum. eksik branşlar içinde de en kısa zamanda atama yapılacak” dedi

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 10:30:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?