8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Amigo Selçuk yaşama veda etti

AMİGO SELÇUK HAYATINI KAYBETTİ

Gümüşhane’de uzun yıllardan beri Gümüşhanespor’a tribünde ve sokakta destek veren ve “Amigo Selçuk” olarak anılan Selçuk Uzunosmanoğlu (52) yaşamını yitirdi.

Aşırı kiloya bağlı rahatsızlıkları nedeniyle uzun yıllardan beri Ankara’da tedavi gören Uzunosmanoğlu, geçtiğimiz günlerde getirildiği Trabzon’daki Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi’nde tedavi ediliyordu. Bugün öğlen saatlerinde durumunun fenalaşmasının ardından hayatını kaybeden Uzunosmanoğlu’nun ölümü Gümüşhane’de ve spor camiasında büyük üzüntüye neden oldu.

29 Gençlik Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ataman, Gümüşhanespor taraftarları arasında ayrı bir yeri olan Uzunosmanoğlu’nun ölümünden dolayı büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını söyledi.

Gümüşhanespor 2. Başkanı Ercan Çimen ise Uzunosmanoğlu’nun ölümü nedeniyle spor camiasına başsağlığı dileyerek ”Vücudu gibi gönlü de çok büyüktü Allah rahmet eylesin. Bizden yaşça çok büyüktü ama bize ‘abi’ derdi. Esas abimiz oydu. Bir abimizi kaybettik. Başımız sağolsun” diye konuştu.

Uzunosmanoğlu’nun cenazesi bugün öğle namazına müteakip merkez Kemaliye Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Emirler Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Öte yandan Uzunosmanoğlu için Gümüşhanespor’un Naim Ağaç tesisleri önünde bir tören düzenleyeceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2010 Çarşamba 09:28:00
Güncelleme :10 Şubat 2010 Çarşamba 09:44:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?