8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Ateşoğlu veda etti

GÜMÜŞHANE’DEN SİNOP’A TAYİN OLAN TERÖRLE MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRÜ ATEŞOĞLU VEDA ETTİ

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevini 5 yıldır başarı ile sürdüren Yüksel Ateşoğlu, Sinop’un Ayancık ilçesine İlçe Emniyet Müdürü olarak atandı.

Gümüşhane’de 2005 yılının Ağustos ayında başladığı görevinde ilk günden itibaren halkla olan ilişkileri ve diyaloğu ile Gümüşhaneliler’in gönlünde taht kuran Müdür Ateşoğlu için, büro personeli veda yemeği verdi. Polisevinde gerçekleştirilen yemeğin ardından duygu yüklü bir konuşma yapan Müdür Ateşoğlu, “Emniyet teşkilatı mensubu olmak bir şereftir. Beş yılı Gümüşhane’de bitirdim. Gerek kendi adıma, gerek şubem adına, gerekse Emniyet Müdürlüğümüz adına her zaman dimdik ayakta durmaya çalıştık. Birinci derecede hizmet anlayışı ile çalıştık. Hem personelimiz ile hem diğer kurumlarla ilişkileri en üst düzeyde, Emniyet Müdürlüğünü en iyi şekilde temsil etmeye çalışarak bütün ilişkilerimizi gerçekleştirdik. Beş yılın sonunda geriye baktığımız zaman hiçbir arkadaşın hiçbir sıkıntıdan dolayı burnunun kanamadığını görmek bir yönetici olarak ziyadesiyle memnun etti beni. Biz büyük bir aileyiz” dedi.

Müdür Ateşoğlu, bürosundaki personele hizmet etiği ile ilgili bilgiler aktardıktan sonra, “Bizler hizmet veren insanlarız ama aynı zamanda hizmet alan insanlarız da. Biz hizmet veriyoruz, bizim hizmetimiz boyunca manava gidiyoruz, bakkala gidiyoruz, bankaya, postaneye gidiyoruz ve hizmet alıyoruz. Hizmet alırken ne bekliyoruz? Güleryüz, ‘hoş geldiniz, güle güle’ dolayısı ile ilgi bekliyoruz. Biz hizmet alırken karşımızdaki hizmet verenden ne bekliyorsak vatandaş da bizden hizmet verirken onu bekliyor. Bu anlayışla çalıştığınız sürece çok daha mutlu olursunuz” tavsiyesinde bulundu.

Görev süresi boyunca Gümüşhane’de mutlu ve huzurlu bir dönem geçirdiğine değinen Ateşoğlu, “Gümüşhane dışarıdan gelenler için alışılması zor bir yapı belki ama alıştıktan sonra da huzuru ile de bırakılması zor bir yer” ifadelerini kullandı.

Ateşoğlu ve personeli daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. Sinop’un Ayancık İlçesine Emniyet Müdürü olarak atanan Yüksel Ateşoğlu’nun Eylül ayı başlarında yeni görevine başlaması bekleniyor.

GÜMÜŞHANE’DEN SİNOP’A TAYİN OLAN TERÖRLE MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRÜ ATEŞOĞLU VEDA ETTİ
GÜMÜŞHANE’DEN SİNOP’A TAYİN OLAN TERÖRLE MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRÜ ATEŞOĞLU VEDA ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2010 Salı 08:47:05
Güncelleme :17 Ağustos 2010 Salı 09:02:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?