8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Belediye icra takibi başlattı

Gümüşhane Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından belediyeye kira borcu olanlara yönelik icra takibi başlatıldı. Gümüşhane Belediyesi Mali Hizmetler Müdür Vekili Muzaffer Pezük kira borcu olan mükelleflere defalarca yazılar yazılmasına rağmen ödeme yapmadıklarını belirterek konunun icra yoluyla çözümlenmesi için kanuni yollara başvurulduğunu dile getirdi.
Gümüşhane Belediyesi Mali Hizmetler Müdür Vekili Muzaffer Pezük “Belediye olarak yapılacak hizmetlere kaynak oluşturmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Bu anlamda belediyemizin kiracısı olan mükelleflerin uzun zamandır ödemedikleri kira tutarlarını alabilmek için kendileriyle uzun zaman yazışma içinde olduk. Buna rağmen bir sonuç alamadık. Artık hukuki yollara başvurduk ve icra takibi yoluyla bu alacaklarımızı tahsil edeceğiz” dedi.
Muzaffer Pezük icra takibine verilen kira alacaklarının yanı sıra bir iki güne kadar su, çevre tüketim vergisi, emlak vergisi, ilan reklam vergisi ve diğer alacaklar için de kanuni yollara baş vuracaklarını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2009 Çarşamba 21:25:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?