8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Belediyeden Bağlarbaşı'nda temizlik

BELEDİYEDEN BAĞLARBAŞI'NDA TEMİZLİK

Gümüşhane Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gümüşhane-Erzurum karayolunda bulunan Bağlarbaşı Mahallesi'nde transit yol boyunca temizlik çalışması başlattı.

Bütün mahalle ekiplerini bu iş için organize ettiklerini ifade eden Gümüşhane Belediyesi Temizlik İşleri Şefi İsa Şanlıtürk, kış aylarında yapılamayan temizliği havaların güzel olması nedeniyle öne aldıklarını söyledi. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak Gümüşhane'nin yaşanabilir, temiz bir şehir olması için çaba sarf ettiklerini vurgulayan Şanlıtürk, "Bağlarbaşı Mahallemiz, içerisinde Gümüşhane Üniversitesi gibi gözbebeği bir kurumumuzun olduğu, yeni TOKİ konutlarının yükseldiği özel bir yerleşim

yeri. Buranın temizliğine daha bir önem vermek durumundayız. Ancak burada ikamet eden vatandaşlarımızın da çöplerini gelişigüzel ortalığa atmaması noktasında daha duyarlı olmalarını bekliyoruz. Etrafımıza baktığımız zaman yol kenarları, çevre tamamen poşet artıklarıyla dolu. Bunlar bu konutlardan ve diğer çevrelerden gelmektedir. Temizliğin sağlıklı olabilmesi için çevreye sağlıklı bireylerin duyarlılık göstermelerini bekliyoruz" dedi.

Temizlik çalışmalarının bütün Bağlarbaşı Mahallesi transit yol boyunca devam edeceğini dile getiren Şanlıtürk, "Bilim adamları sağlıklı nefes almanın sağlıklı mekanlarda olacağını belirtiyorlar. Etrafa atılan çöpler sadece çevremizi kirletmiyor, aynı zamanda onlardan çıkan kötü gaz ve mikroplar solunum yolu ile yine insanları tehdit edebilmektedir. Bu konuda vatandaşlarımızın daha dikkatli olmalarını istirham ediyoruz" diye konuştu.

BELEDİYEDEN BAĞLARBAŞI'NDA TEMİZLİK
İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2010 Çarşamba 20:49:03
Güncelleme :17 Şubat 2010 Çarşamba 21:34:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?