8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Belediyeden temizlik harekatı

GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ TOPYEKÜN TEMİZLİK HAREKATI BAŞLATTI

Gümüşhane Belediye Başkanlığı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri havalarında sıcak gitmesiyle beraber temizlik çalışması başlattı.

Çalışma çerçevesinde cadde ve sokakları yıkayan ekipler kış boyunca biriken külleri toplayarak mahalle içlerindeki ara sokakları temizliyor.

Gümüşhane Belediyesi Temizlik İşleri Şefi İsa Şanlıtürk, bütün şehri metre metre taradıklarını ve temizlik yaptıklarını söyledi. Biriken külleri kamyonlarla toplayıp aldıklarını anlatan Şanlıtürk, “Geçtiğimiz hafta TOKİ 2.etap civarında başlattığımız genel temizlik yol boyunca devam edip şehir merkezine kadar ulaştırılmıştır. Çalışmalarımızı şimdi mahalle içlerine taşıyoruz. Bu amaçla 1.etap TOKİ bloklarının etrafı ve bağlantı yolları elden geçiriliyor. Belediyemizin bütün araç gereçlerini bu temizlik kampanyasına yönlendirdik. Arkadaşlarımızla aralıksız temizlik hizmetlerini sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Gümüşhane’yi bir uçtan diğer uca temizlemek için yoğun emek verdiklerini vurgulayan İsa Şanlıtürk “Bu temizlik işlemleri ile şehrimizin daha güzel bir görünüme kavuşmasını arzuluyoruz. Bu şehir hepimizin yaşadığı bir yer. Şehrimizin temiz tutulması noktasında duyarlı bütün vatandaşlarımızı göreve çağırıyorum. Vatandaşlarımız çöplerini yerlere değil çöp kutularına atarak bizlere yardımcı olurlarsa gerçekten bizleri mutlu ederler” dedi.

GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ TOPYEKÜN TEMİZLİK HAREKATI BAŞLATTI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2010 Perşembe 16:41:03
Güncelleme :25 Şubat 2010 Perşembe 19:11:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?