8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Çakıcı koltuğunu kaptırmadı

TORULLULAR DERNEĞİNDE SEÇİM HEYECANI

Gümüşhane Torullular Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma, Tanıtım ve Kültür Derneği olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Dernek lokalinde yapılan 6.olağan genel kurul toplantısına Torul İl Genel Meclisi Üyeleri Osman Karabulut, Hüseyin Bedir, İşadamı Ercan Çimen ve dernek üyeleri katıldı.

Yönetim de denetleme kurulu raporlarının okunmasının ardından seçimlere geçildi. 101 üyesi bulunan derneğin 72’sinin katıldığı seçimlerde tek liste yarışırken, mevcut başkan Niyazi Çakıcı 4.kez dernek başkanlığına seçildi.

Seçimlerin ardından yeni yönetim kurulu, “Niyazi Çakıcı, Mustafa Aydın, Serkan Bayrak, Kemalettin Aytemur, Bayram Karabulur, İrfan Aydın, Nizamettin Yılmazer, Emin Yılmaz ve Atakan Savaş”, denetim kurulu ise “Nejmi Bayram, Adem Eryılmaz, Turgut Köksal”dan oluştu.

Başkan Çakıcı, seçimlerde yaptığı konuşmada 12 yıl önce kurulan derneğin bugüne kadar Gümüşhane’de hizmet vermiş tek ilçe derneği olduğunu belirterek birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Siyasi ve farklı ideolojilerin merkezi yada odağı olmadıklarını ifade eden Çakıcı, dernekçiliğin ve dernekleri yaşatmanın çok zor olduğunu belirterek, üyelerimizin aidatları düzenledi ödemesi konusuna dikkat çekti.

TORULLULAR DERNEĞİNDE SEÇİM HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2010 Çarşamba 17:12:03
Güncelleme :19 Mayıs 2010 Çarşamba 17:19:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?