8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Çaya düşen kadını polis kurtardı

Gümüşhane Merkez'de dün meydana gelen olayda Harşit Çayı'nda sürüklenen yaşlı bir kadını polis kurtardı.

İnönü Caddesi'nde bulunan Ali Günday Köprüsü'nün yakınlarında Harşit Çayı'na düşen Cavide Mısır(57) yaklaşık bir kilometre çayda sürüklendikten sonra Köprübaşı Polis Karakolunun olduğu bölgede polis memurları ve esnaflık yapan bir vatandaş tarafından kurtarıldı.
Görgü tanıklarının ifadesine göre olay şöyle gerçekleşti:
Çayda kadının geldiğini gören Köprübaşı Polis Karakolu'nda görevli Adem Yıldız ve trafik polisi Faik Yılmaz'la birlikte, aynı caddede esnaflık yapan Mesut Çiçek adlı vatandaş karakol binasının altından Harşit Çayı'na girdi. Bahar yağmurları ve karların erimesi ile birlikte su seviyesi yükselen ve debisi artan çayda zorlukla durabilen polis memurları ve esnaf, derede sürüklenen yaşlı kadını karakol binasının yan tarafında bulunan Gümüş Otel'in bahçesine çıkardılar. Olay esnasında o bölgede bulunan bir doktor tarafından ilk müdahalesi yapılan Cavide Mısır, daha sonra olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne, oradan da Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ne sevk edildi.


Düşme ve sürüklenme nedeniyle alnından, dizinden ve vücudunun birçok yerinden yaralanan Mısır'ın Farabi Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde kontrol altında tutulduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Öte yandan Harşit Çayı'na düşen yaşlı kadının psikolojik problemlerinin olduğu ve intihar teşebbüsünde bulunduğu iddia edilirken, Akçaabat nüfusuna kayıtlı Mısır'ın Gümüşhane'ye kızının yanına geldiği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 14:00:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?