8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Deliler sahneye çıktı

Gümüşhane Üniversitesi’nin düzenlediği 1. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Üniversite Tiyatro Topluğu tarafından “Deliler” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.


Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen tiyatro gösterisi izleyenlere hoş anlar yaşattı. Üniversite Tiyatro Topluğu üyesi öğrenciler tarafından sahnelenen oyunda öğrenciler, konukları kimi zaman güldürürken kimi zamanda düşündürdü. Bazı bölümlerinin günümüz şartlarına uyarlanarak yapılması da izleyenlerin beğenisini topladı.


Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Zeki Kaya, Üniversite bünyesinde bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti. Kaya: “Üniversite Tiyatro Topluluğu 3’ncü gösterimini gerçekleştirdi. Hem Öğrencilerimize sosyal ve kültürel etkinlik düzenleme adına hem de Üniversitemizin Kuruluşu nedeniyle bu tür etkinliklere Üniversite olarak önem veriyoruz.” dedi.
Oyunu Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Spor ve Kültür Daire Başkanı Zeki Kaya, Defterdar Sedat Ayyıldız, Çevre ve Orman Müdürü Hayrettin Yıldırım, öğretim görevlileri, öğrenciler ve vatandaşlar izledi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2009 Cuma 16:28:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?