8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Denetimler artırıldı

Gümüşhane Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayının girmesiyle birlikte özellikle gıda üreten iş yerlerinin denetimine hız verdi.


Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Zabıta Müdürü Sebahattin Şeker, halkın sağlığını tehlikeye sokacak üretimlere müsaade etmeyeceklerini belirterek "Şehir merkezindeki bütün iş yerlerini rutin olarak denetliyoruz. Fırınları kasapları, lokantaları, berberleri, kısaca bütün esnafımızı belirli aralıklarla denetliyoruz. Ayrıca Ramazan ayının gelmesiyle birlikte denetimlerimizi sıklaştırıyoruz. Yönetmeliklere uymayan esnafa belirli bir süre vererek eksikliklerini gidermesini hatırlatıyoruz.. Eksiklikler giderilmediği takdirde para ve kapatma cezası uygulamaktayız" dedi.
Denetimlerin aralıksız süreceğine dikkat çeken Şeker, "Bizim amacımız kimseye ceza yazmak değil. İlgili kanun ve yönetmeliklerin gereğini yerine getiriyoruz. Esnafımıza yaptıkları işin önemini anlatıyoruz. Eksikleri hakkında kendilerini uyarıyoruz. Bu eksiklerini gidermeyen esnaflarımıza da yasalar çerçevesinde cezai müeyyide uygulayacağız. Denetimler halkımızın sağlığı için aralıksız olarak sürecek. Gerektiğinde denetimlerimiz geceleri de devam edecek." dedi.

İha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2009 Cumartesi 13:00:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?