8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Emniyet Müdürü emekli oldu

GÜMÜŞHANE EMNİYET MÜDÜRÜ KAMİL ŞANLI EMEKLİ OLDU

Gümüşhane Emniyet Müdürü Kamil Şanlı’nın yaş haddinden emekliye ayrılması nedeniyle Vali Enver Salihoğlu tarafından kokteyl verildi.

Valilik Toplantı salonunda yapılan etkinlikte bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Kamil Şanlı, 35 yıllık meslek hayatının son 2,5 yılını geçirdiği Gümüşhane’den ayrılmaktan dolayı duyduğu hüznü yaşadığını belirtti. Polis-Halk ilişkilerine gereken özeni göstererek teşkilatın güler yüzünü vatandaşlara göstererek halkla bütünleşmenin sağlanması için büyük gayretler sarf ettiklerini ifade eden Şanlı, kadirşinas Gümüşhane halkını hiç unutmayacağını belirtti.

Toplantıda bir konuşma yapan Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı ise, bugüne kadar çok sayıda yönetici için veda programı düzenlediklerini fakat ilk defa emekli olan bir yöneticiyi yolculadıklarını belirterek, Emniyet Müdürü Kamil Şanlı’ya yaptığı hizmetlerden dolayı şükranlarını ifade etti.

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, 35 yıl boyunca son derece güç koşullarda çalışmayı gerektiren bu görevi tamamlanın mutlu olmayı gerektiren bir durum olduğunu belirterek, “Arkadaşımıza yeni yaşamında sağlık ve mutluluklar diliyorum. Hepimiz inşallah böyle güzel, mutlu sonlara ulaşırız” dedi.

Vali Salihoğlu’nun konuşmasının ardından emekli olan Emniyet Müdürü Kamil Şanlı’ya teşekkür belgesi ve plaket verdi.

GÜMÜŞHANE EMNİYET MÜDÜRÜ KAMİL ŞANLI EMEKLİ OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2010 Çarşamba 11:13:05
Güncelleme :5 Mayıs 2010 Çarşamba 13:32:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?