8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Futbol şampiyonası sona erdi

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde Eğitim-Bir-Sen Kelkit İlçe Temsilciliğinin bu yıl ikincisini düzenlediği okullar arası halı saha futbol turnuvasında şampiyon Kelkit Lisesi oldu.


Bu yıl ikincisi düzenlenen okullar arası halı saha futbol turnuvasına; Yaşar ve İrfanı Doğan Endüstri Meslek Lisesi, Kelkit Lisesi, Kelkit Yatılı İlköğretim Bölge Okulu, 75. Yıl İMKB Yatılı İlköğretim Bölge Okulu, Behiye ve Mustafa Doğan İlköğretim Okulu, Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu, Şehit Osman Şahin İlköğretim Okulu, Söğütlü İlköğretim Okulu, Öbektaş İlköğretim Okulu, Kaymakam Nuri Okutan İlköğretim Okulu, Deredolu İlköğretim Okulu, olmak üzere toplam onbir okul takımı katıldı.


Kalabalık bir izleyici kitlesi karşısında oynanan karşılaşmalar yaklaşık bir ay sürdü. Turnuvanın sonucunda Kelkit Lisesi birinci, Kaymakam Nuri Okutan İlköğretim Okulu ikinci, Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu üçüncü oldular.
Eğitim-Bir-Sen Kelkit İlçe Temsilciliği Teşkilatlanma Sekreteri ve aynı zamanda turnuvanın tertip komitesi başkanı Mustafa Erdem kupa töreninde yaptığı konuşmada, “İlçemiz okullarında çalışan öğretmenlerimizin yılın yorgunluğunu sporun birleştirici ve dinlendirici özelliğini kullanarak üzerlerinden atmalarını, birbirleriyle tanışmalarını ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla, en önemlisi sivil toplum örgütü olmanın sorumluluk bilinciyle düzenlemiş olduğumuz futbol turnuvasını şenlik havasında sonuçlandırmanın gururunu yaşıyoruz.”dedi.
İlk üçe giren takım oyuncularına madalya verilmesi ve kupaların takdimiyle birlikte Eğitim-Bir-Sen Kelkit İlçe Temsilciliği İkinci Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi.

İha
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2009 Pazartesi 11:08:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?