8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Futbol turnuvası sona erdi

GÜMÜŞHANE’DE HERKES İÇİN FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Gümüşhane Belediyesi’nin Herkes İçin Futbol projesi kapsamında ortaklaşa düzenlediği “Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası” sona erdi.

Nefes kesen mücadelelerin yaşandığı turnuvada final müsabakasında İl Özel İdare ile Vakıfbank-Karayolları takımları karşı karşıya geldi. İl Özel İdaresi’nin 4-3 galip ayrıldığı müsabakanın ardından takıma şampiyonluk kupasını Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu verdi.

Şehir merkezindeki 2 halı sahada koordineli olarak gerçekleştirilen turnuvaya İl Özel İdaresi, Köse Belediyesi, Tekke Belediyesi, Gümüşhane Belediyes, 112 Acil, Devlet Hastanesi, Sağlık Müdürlüğü, Devlet Su İşleri, Müftülük, Kadastro, Defterdarlık, Karayolları, Vakıflar Bankası, Halk Bankası, Çevre ve Orman Müdürlüğü, Tarım İl Müdürlüğü, Gümüşhane Üniversitesi, Çoruh EDAŞ, Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü, Adliye, Ceza İnfaz Kurumu, Gençlik ve Sror Müdürlüğü’nden sporcular katıldı.

Final müsabakasının ardından düzenlenen törende konuşan Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Geliştirme Bölge Sorumlusu Nedim Karadeniz, Herkes İçin Futbol (HİF) merkezince çok takdir gören turnuvaya katılan bütün takımları tebrik ederek, ilerleyen günlerde Gümüşhane ve Gümüşhane gençliği için eldeki mevcut projeleri daha da geliştirerek Türk ve Gümüşhane futboluna değerli gençler yetiştirmenin gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu ise burada yaptığı konuşmada bundan sonra da böyle etkinlikler temennisinde bulunarak, etkinliği düzenleyen komiteye ve sporculara teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından TFF tarafından turnuva komitesine şilt, turnuvada görev yapan hakemlere teşekkür belgesi, turnuvanın en centilmenlik ödülü turnuvaya birlikte katılan Defterdarlık ve Kadastro müdürlüğü yetkililerine, gol krallığı ödülü Devlet Hastanesi futbolcusu Mehmet Akif Çubukçu’ya, en iyi oyuncu ödülü İl Özel İdare sporcusu Ceyhun Ünal’a ve dereceye giren takımlara da ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Turnuva sonucunda İl Özel İdaresi birinci, Vakıfbank-Karayolları ikinci, Devlet Hastanesi üçüncü ve 112 Acil Servis dördüncü oldu. Dereceye giren takımlara kupaları ve hediye çekleri verildi.

Kanka Halı Saha’da düzenlenen final müsabakasını çok sayıda taraftar izlerken, kupa törenine Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Fuat Kömürcü, Belediye Başkan Vekili Recep Gök, Karayolları 10.Bölge Müdürü Zeynel Abidin Yeşil, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, kamu kurum müdürleri, Koza Altın İşletmeleri A.Ş. yetkilileri ve sporcular katıldı.

GÜMÜŞHANE’DE HERKES İÇİN FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ
GÜMÜŞHANE’DE HERKES İÇİN FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2010 Cumartesi 09:35:02
Güncelleme :20 Mart 2010 Cumartesi 09:45:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?