8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Genç girişimciler umutlu

GÜMÜŞHANELİ GENÇ GİRİŞİMCİLER UMUTLU

Ankara’da yapılan 1. Genç Girişimciler Kurulu’nda ülkenin çeşitli yerlerinden gelen genç girişimcilerle beraber TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı ile bir araya gelen Gümüşhaneli genç girişimciler, ülkenin lokomotifi olacakları noktasında çok ümit var olduklarını ispat ettiler.

Gümüşhane Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Akın Üstün, amaçlarının Gümüşhane sorunlarının çözümünde proje üretmek ve özellikle ülkenin en büyük sorunu olan işsizlikle ilgili projeler geliştirerek işsiz gençleri zaman içerisinde işveren konuma getirmek için her türlü gayreti sarf edeceklerini belirtti. Üstün, il genelinde seçilen genç girişimciler olarak aralarında oluşturdukları komisyonlar ile sorunları yerinde tespit ve yerinde çözüm üreteceklerini vurguladı.

Zaman kaybetmeden çalışmalarına başlayacaklarını vurgulayan genç girişimciler ülkenin içinde bulunduğu işsizlikten kurtulmak için sadece devletin iş vermesini beklersek bunun bir hayal olacağını, bunun dışında elinde imkanı olan her vatandaşın üretime katkı sağlamak ve kendisi dışında istihdam yaratmak için çaba sarf etmesi gerektiğini vurguladılar.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 16:38:05
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 23:30:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?