8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Gümüşhane sise teslim

GÜMÜŞHANE’DE YOĞUN SİS

Gümüşhane-Trabzon karayolunun Zigana Dağı Geçidi'nde yoğun sis nedeniyle sürücüler zor anlar yaşarken, ulaşımda aksamlar yaşanıyor.

Gümüşhane-Trabzon karayolunun 2 bin 100 rakımlı Zigana Dağı Geçidi'nde yağmur ve yoğun sis, ulaşımı olumsuz etkiliyor. Sabah saatlerinde başlayan yağmurla birlikte etkisini sürdüren yoğun sis nedeniyle Gümüşhane-Trabzon kara yolunun Zigana Dağı Geçidi'nde görüş mesafesi yer yer 10 metrenin altına düşüyor.

Etkili olan yoğun sis Gümüşhane’nin yüksek kesimlerini tamamen kapatırken yağmur ise aralıksız devam ediyor

Karayolları yetkilileri sis yüzünden Zigana dağı geçidinde yolun trafiğe açık olduğunu, ancak yoğun sis nedeniyle sürücülere yavaş gitmeleri yönünde uyarılarda bulunarak sürücülerin sis lambaları açık ve yavaş seyretmeleri gerektiğini belirtti.

Şehir merkezinin yüksek kesimlerinden Kuşakkaya tepesi ve Süleymaniye bölgesi ise sis nedeniyle görünmez oldu. Bölgede yağmur yağışı sabah saatlerinden itibaren etkisini gösterirken Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, hava sıcaklığın en yüksek 10 derece olduğu, sisin ve yağmur etkisinin bugün akşama kadar devem edeceği belirtildi.

Öte yandan dağları kaplayan sis şehir ile bütünleşince güzel manzaralara neden oldu.

GÜMÜŞHANE’DE YOĞUN SİS
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2010 Pazartesi 14:35:04
Güncelleme :15 Mart 2010 Pazartesi 14:44:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?