8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Gümüşhanespor'da 5 imza daha

TFF 3.Lig 4.grupta mücadele eden olan Gümüşhanespor mutlak şampiyonluk parolasıyla hazırlandığı 2009-2010 sezonu için İstanbul’da beş yeni futbolcuyu renklerine bağladı.

Kulüp yönetimi, Karspor’dan ön libero Tuncay Erikli, Alibeyköyspor’dan orta saha oyuncusu Özer Yüksel, Küçükköyspor’dan sol kanat oyuncusu Oğuz Yeşil, Oyak Renaultspor’dan kanat oyuncusu Yıldırım Yılmaz, ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan kaleci İlkay Yazıcı ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.
Teknik kadronun talepleri doğrultusunda İstanbul’da transfer çalışması yaptıklarını belirten Gümüşhanespor Kulübü Asbaşkanı Rıza Karamanlı, beş yeni isimle anlaştıklarını ve 1+1 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirtti.


Şampiyonluk hedefini şansa bırakmamak için çok iyi bir kadro oluşturma çabasında olduklarını belirten Asbaşkan Karamanlı, “Şampiyon olmak istiyorsak, kadromuzun çok iyi olması gerekiyor. Uzun süredir takip ettiğimiz oyuncuları teknik kadromuza sunduk. Onlarında onayıyla transferleri noktalamaya devam ediyoruz. Yeni ve güçlü bir kadro kurma çalışmalarımızın sonuna yaklaşıyoruz. Üç veya dört isimle daha görüşmelerimiz devam ediyor. Bu arkadaşlarımızla da görüşmeleri sonlandırmak üzereyiz. Teknik kadromuzun isteği doğrultusunda, 17 Temmuz’da başlayacak ilk etap çalışmalarımıza tam kadro olarak başlamak istiyoruz.”dedi.
Karamanlı ayrıca, 17 Temmuz’da Gümüşhane’de başlayacak birinci etap çalışmalarının ay sonuna kadar süreceğini ve bu süreçte çevre illerden denenmek üzere gelen gençlerin peyderpey çalışmalarda teknik kadro tarafından deneneceği söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 11:55:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?