8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Heyecanlı hazırlık!

GÜMÜŞHANE KALKINMA KURULU TOPLANTISI’NA HAZIRLANIYOR

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, Kalkınma Kurulu’nun 1 Nisan tarihinde Gümüşhane’de yapacağı toplantı öncesinde, kurulun Gümüşhane üyeleri bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı.

Kurul üyesi İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın’ın daveti üzerine İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya Kalkınma Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hilmi Erdoğan Yayla, kurulu üyeleri İhsan Altuntaş, Cengiz Varol, Muammer Duran, Mesut Engin Doğan, Muzaffer Pezük, Kıymet Koyun ve Arzu Dede katıldı.

Yaklaşık üç saat süren toplantıda kurul üyeleri, 1 Nisan tarihinde 4.’sü düzenlenecek olan “Doğu Karadeniz Kalkınma Kurulu” toplantısının gündem maddeleri ve şehre gelecek olan yaklaşık 100 kurul üyesinin ağırlanması konuları görüşüldü.

Gümüşhane Üniversitesi Çok Amaçlı Salonu’nda saat 13.30’da düzenlenecek toplantıyla ilgili yürütülen hazırlıkları ve ilgili toplantıda Gümüşhane ile ilgili gündeme getirilebilecek yerel ve bölgesel potansiyellerin ele alındığını ifade eden Kalkınma Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hilmi Erdoğan Yayla, “Toplantıda genel olarak Gümüşhane’de kadın istihdamının ve girişimciliğinin önündeki sorunların ortadan kaldırılması, Gümüşhane’nin turizm alternatiflerinin çeşitlendirilmesi ve uluslararası ticaret potansiyellerinin geliştirilmesi konularına değinildi” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2010 Salı 14:17:05
Güncelleme :30 Mart 2010 Salı 14:25:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?