8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

İl Genel Başkanı'na ziyaret

Gümüşhane Milli Eğitim Müdürü Ferda Yıldırım, beraberinde
Müdür Yardımcıları İbrahim Taş, Murat Şükrü Baş ve Şube Müdürleri İbrahim Bayrak, Ahmet Tuncay ve Mesut Olgun ile birlikte İl Genel Meclisi Başkanı Sabahattin Çobanoğlu’nu ziyaret ettiler.


Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerini tam kadro bir arada görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu, ülkenin geleceği olan nesillerin yetiştirilmesinde büyük emeği olan öğretmenlerin kendileri için her zaman baş tacı olduğunu belirterek, “Değerli yöneticilerimizle birlikte eğitim öğretim ortamlarının geliştirilmesi için yapılması gereken ne varsa imkanlar dahilinde her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız” dedi.


Milli Eğitim Müdürü Ferda Yıldırım ise, Sabahattin Çobanoğlu’nu İl Genel Meclisi Başkanı olarak kutladı. İldeki eğitim sorunlarının tespit edilerek, üretilecek çözümlerle adeta okullar şehri olan Gümüşhane’yi hak ettiği yere getirmek için tüm yönetim kadrosuyla birlikte her türlü gayreti gösterdiklerini ifade eden Yıldırım, birçok alanda sorunların çözüme kavuştuğunu bildirdi.

Gümüşhane’de bundan sonraki süreçte de kurumlar arasındaki iletişim ve işbirliği sayesinde daha kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını söyleyen Yıldırım, il genel meclisi ile eğitim alanında yapılacak yatırımların ve acil çözüm bekleyen sorunlar için sürekli iletişim halinde olacaklarını bildirdi.
 

İha
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2009 Cumartesi 13:10:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?