8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

İl özel idare'de buruk bayramlaşma

GÜMÜŞHANE İL ÖZEL İDARESİ’NDE BURUK BAYRAMLAŞMA

Gümüşhane İl Özel İdaresi’nde geleneksel hale gelen bayramlaşma töreni Kurban Bayramı tatilinin sona ermesinin ardından ilk mesai gününde buruk bir şekilde gerçekleştirildi.

Kurumda iş makinesi şoförlüğü yapan Tayyar Aslan’ın (48) geçtiğimiz günlerde geçirdiği beyin kanamasının ardından arefe gününde yaşamını yitirmesi nedeniyle buruk bir ortamda geçen bayramlaşma töreninde konuşan Yol-İş Sendikası Teşkilatlandırma Sekreteri Necip Şanlıtürk, karla mücadele döneminin aktif olarak başladığını ve bu nedenle personelin iş güvenliği konularında daha hassas davranmaları gerektiği konularında uyarılarda bulundu.

Genel Sekreter İsmail Yalçın ise konuşmasında, bir aile olarak Tayyar Aslan’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisinde olduklarını belirterek, “Bayramlar insanları birbirine yaklaştıran, kaynaştıran, sevgiye ve saygıya dayalı, samimi dostlukların gelişmesine, güçlenmesine vesile olan önemli ve değerli günlerdir. Biz büyük bir aileyiz ve çokta hayırlı hizmetlere imza atacak güçteyiz. Yaptığımız bütün işler arkadaşlarımızın gönül birliği ile gösterdikleri özveri ile ortaya çıkmıştır” diye konuştu.

Yeni mahalledeki hizmet binasında bulunan yemekhanede yapılan bayramlaşma törenine Genel Sekreter İsmail Yalçın’ın yanı sıra, Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Akçay, birim müdürleri, Yol-İş Sendikası Teşkilatlandırma Sekreteri Necip Şanlıtürk ve çalışanlar katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından personel ve yöneticiler birbirleri ile bayramlaştılar.

GÜMÜŞHANE İL ÖZEL İDARESİ’NDE BURUK BAYRAMLAŞMA
GÜMÜŞHANE İL ÖZEL İDARESİ’NDE BURUK BAYRAMLAŞMA
İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2009 Salı 10:49:04
Güncelleme :1 Aralık 2009 Salı 11:09:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?