8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

İl Spor Güvenlik Toplantısı yapıldı

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, spor kulübü yöneticilerinin maçlar öncesi üstlerine düşen gerekli tedbirleri almaları gerektiğini belirtti.


İl Spor Güvenlik Toplantısında açıklamalarda bulunan Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu: “Gençlerimizi kahvehane köşelerinden kurtarıp spora yönlendiriyoruz. Ne yazık ki gençlerimiz de gittikleri maçlarda birbirleriyle kavga ediyorlar. Spor kulüplerinin üstlerine düşen görevi yerine getirmesi lazım. Küfürlü tezahüratlar yüzünden takımlar çeşitli cezalar alıyor. O çocuklar, gençler oraya kavga etmek, küfür etmek için mi gidiyor. Bizler Spor kulüplerimize gereken desteği sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Ceza almak güzel bir davranış değildir” dedi.


Toplantıda yeni şehir stadında yapılacak olan Gümüşhanespor-Bulancakspor ve Gümüşhanespor-Ünyespor takımları arasında oynanacak olan Türkiye Profesyonel 3. ligi 4. Klasman grup futbol karşılaşmalarında alınacak olan tedbirler görüşüldü.


Toplantıya Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Fuat Kömürcü, İl Emniyet Müdürü Kamil Şanlı, Gençlik Ve Spor İl Müdürü Dr. Mehmet Bayansalduz, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Topsakal ve kamu kurum amirleri katıldı.
 

İha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 13:32:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?