8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

İlk kadın muhtara ziyaret

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkan Vekili ve AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Şiran Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit ile birlikte Gümüşhane’nin ilk kadın muhtarını ziyaret ettiler.


Şiran’a bağlı Boğazyayla köyüne giden milletvekili Aydın ile kaymakam Özyiğit, sabah kahvaltısında köylülerin sorunlarını dinlediler. Milletvekili Doç.Dr. Aydın burada yaptığı konuşmada, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkan Vekili olarak bir bayan muhtarı ziyaret etmesinin anlamlı olduğunu ifade ederek Boğazyayla köyünün su, altyapı ve diğer sorunların en yakın zamanda çözülmesi için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini ifade etti.


Şiran Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit ise Seydibaba Köyü ile Boğazyayla köyü arasındaki yolun yapım çalışmalarına önümüzdeki haftalarda başlanacağını ifade ederek her köye olduğu gibi Boğazyayla köyüne de gereken önemin verileceğini söyledi.


Gümüşhane’nin ilk kadın muhtarı olan Gülcan Demir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Milletvekili Kemallettin Aydın ve Şiran Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit’in desteklerini beklediklerini ifade etti.

İha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2009 Pazartesi 19:11:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
günselmeydan IP: 85.106.62.xxx Tarih : 6.07.2009 19:45:53

SAYIN:MİLLET VEKİLİ VE SAYIN KAYMAKAMA gösterdikleri hassasiyetten ve her zaman halkın yanında olacakları mesaj ı verdikleri için teşekkür ediyor ,ilçede ilk olan SAYIN muhtarada başarılar diliyorum.Ayrıca halkın gösterdikleri eşitlik ilkesinesağ duyuya inanarak adil seçim yaptıkları için onlarıda kutluyorum.İL VE İLÇEME BAŞARILARsakaryas dan selamlar .