8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Kadın kollarında kan değişimi

GÜMÜŞHANE AK PARTİ KADIN KOLLARINDA KAN DEĞİŞİMİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gümüşhane Kadın Kolları Başkanı Filiz Şişman’ın kendi isteği ile görevinden ayrılmasının ardından bu göreve Şükriye Karabulut getirildi.

Şişman’ın yaklaşık 1.5 yıldır sürdürdüğü başkanlıktan özel nedenlerden dolayı ayrılmasının ardından AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı Şükriye Karabulut’u kadın kolları başkanlığına atadı.

Görev değişikliği nedeniyle bir açıklama yapan Karabulut, devraldığı hizmeti daha da yukarı taşıma gayreti içerisinde olacağını belirterek, “Bu hizmet yolculuğunda yol alan, AK iktidarın başarılarını Gümüşhane’de hakkıyla temsil eden bütün kadın kolları başkanlarına ve yönetimlerine teşekkür ediyorum” dedi

Aynı zamanda Gümüşhane Belediye Meclisi üyesi olan Karabulut açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Ülkemize ve Milletimize hizmet kervanında şahsıma verilen bu görevi, benden önceki değerli arkadaşlarımın bıraktığı yerden daha ileriye götürmenin şevk ve heyecanını yaşıyorum. Şüphesiz şahıslar fani, yapılan hizmetler bakidir. Ak Parti iktidarı ile başlayan, aziz milletimize hizmet mücadelesinde pay sahibi olma onurunu yaşamak için, çok çalışacağız. İktidarımızın yapmış olduğu hizmetleri milletimize en iyi şekilde anlatmanın gayreti içerisinde olacağız. Sayın Başbakanımızın siyasette Türk kadını için açmış olduğu yeni sayfanın, önemini ve gerekliliğini öne çıkarmak, Türk kadını adına vereceğimiz en önemli mücadelelerden birisi olacaktır”

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2010 Cumartesi 08:57:04
Güncelleme :2 Ocak 2010 Cumartesi 09:27:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?