8
Eylül
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Köydeki yangında 6 ev yandı

Köydeki yangında 6 ev yandı

Gümüşhane il merkezine bağlı Pirahmet köyünde çıkan yangında ilk belirlemelere göre 6 ev, 2 samanlık ve 2 ahır kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, bu akşam saat 16.00 sıralarında Pirahmet'in Ayvazlı mahallesinde Hamit Ayvaz'a ait samanlıkta bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. İlk belirlemelere göre ayngında, Mustafa Ayvaz ve kardeşlerine ait üç katlı ev ile bitişiğindeki İsmail Ayvaz'a ait altı ahır olarak kullanılan iki katlı binanın yanı sıra Hamit, Bayram, Hikmet ve Selver Ayvaz'a ait evler ve bunlara bağlı samanlık ve ahırlar kullanılamaz hale geldi.

Gümüşhane Belediyesi itfaiye ekiplerinin yanı sıra, Tekke, Kelkit, Torul belediye itfaiyeleri ve Bayburt Belediyesi'nin itfaiye ekipleri ile Torul Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait yangın söndürme araçları ve Özel İdare'ye ait iş makineleri müdahale etti. Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Fuat Kömürcü ve Belediye Başkanı Mustafa Canlı'nın da takip ettiği yangın, çalışmalar sonucu söndürüldü.

Yanan evlerden bazılarında yaşayanların olduğu bildirilen yangında can kaybı yaşanmadı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 21:20:13
Güncelleme :22 Mart 2009 Pazar 21:26:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bahattin kökcan IP: 88.244.158.xxx Tarih : 23.03.2009 00:37:06

arzular belediyesi itfaiyesi gelmedimi evi yanan vatandaşlarımıza gecmiş olsun dilerim.ALLAH beterinden korusun bölgede faili mecul yangınlar devam adiyor